PriveArtwine

Politica de livrare și retur

Informatii despre Livrare

Livrarea produselor se face doar pe raza București – Ilfov, prin intermediul partenerilor noștri Uber, Glovo sau Bringo.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 20 și 40 min. NU facem livrari prin Posta Romana.

Sc Novak Couture Srl (prin pct de lucru Privé ArtWine & Fromage) isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor telefonic sau via e-mail. Costul de livrare este suportat de client. Inainte de a livra coletul, veti fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezenta dumneavoastra la adresa mentionata.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele ce sunt conforme cu comanda si cu nevoile acestuia.
Sc Novak Couture Srl (prin pct de lucru Privé ArtWine & Fromage) isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Novak Couture care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Sc Novak Couture Srl (pct de lucru Privé ArtWine & Fromage)fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Sc Novak Couture Srl (pct de lucru Privé ArtWine & Fromage) de la client.

Sc Novak Couture Srl (pct de lucru Privé ArtWine & Fromage) doreste sa isi multumeasca toti clientii, in procent de 100%, fapt pentru care dorim sa venim in ajutorul acelora dintre dumneavoastra care dintr-un motiv sau altul doresc sa returneze produsele.
Conditiile in care le puteti returna sunt:

A. Renuntarea produselor cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014).
Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Pentru a fi eligibil pentru retur, articolul dumneavoastră trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:

 1. Completati formularul de retur; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
 2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati – produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.
 3. In colet adaugati – certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii sau bonului;
 4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele la adresa Novak Couture, Str. Corbeni 32, sector 2, Bucuresti.
  Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!
  * Va rugam sa NU trimiteti retururi cu Posta Romana.

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat in  Formularul de Retur. Odată ce returnarea dvs. este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom anunța cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.
Dacă sunteți aprobat, rambursarea dvs. va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit sau metodei inițiale de plată, într-un anumit număr de zile.
Rambursări întârziate sau lipsă
Dacă nu ați primit încă o rambursare, mai întâi verificați din nou contul dvs. bancar. Apoi contactați compania dvs. de card de credit, poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. este publicată oficial. Apoi contactați banca dvs. Există adesea un timp de procesare înainte ca o rambursare să fie postată.
Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la email: prive.artwine@gmail.com sau tel: 0743.144160.

Important:
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii. Coletul in care returnati produsul trebuie sa mai contina: etichetele intacte ale produselor. 

B. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei
Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Insa in cazul in care primiti un produs defect, tot ce aveti de facut este sa contactati echipa Sc Novak Couture Srl (email: prive.artwine@gmail.com sau tel: 0743.144160) si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Si in acest caz va rugam sa completati Formularul de Retur.

C. Produse livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Procedura de returnare incepe tot prin completarea Formularului de Retur. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Sc Novak Couture Srl. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Va rugam sa completati pentru acest lucru Formularul de Retur . Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

D. Schimburile
Înlocuim articolele / produsele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă trebuie să îl schimbați cu același articol, trimiteți-ne un e-mail la prive.artwine@gmail.com și trimiteți articolul dvs. la adresa Str. Corbeni 32, Bucuresti, Sector 2.

E. Livrare & Returnare & Inlocuire
Pentru a vă returna / inlocui produsul, trebuie să trimiteți produsul la la adresa Str. Corbeni 32, Bucuresti, Sector 2.
Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de transport pentru returnarea / inlocuirea articolului, daca motivul nu este legat de serviciile Novak Couture Srl. Costurile de transport sunt nerambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul transportului de retur va fi dedus din rambursare.
În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs. poate varia.
Dacă returnați articole mai scumpe, vă recomandăm să utilizați un serviciu de expediere urmăribil sau să cumpărați o asigurare de transport. Nu vă garantăm că vom primi articolul returnat.
Nevoie de ajutor?
Contactați-ne la prive.artwine@gmail.com pentru întrebări legate de rambursări și returnări.

Observatii generale

 • Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.
 • Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:
  Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:
  –   Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori.