PriveArtwine

Data: 17 august 2023

Pana la ora: 10:00 pm

:

De la ora: 7:00 pm

Xposing 7ARTS in Molecular Foo(D)sion ~EVOLUȚII~

Pret per persoana: 200lei

Rezervare la nr.: +40 (740)-044-354

Artă gastronomică, artă vizuală, știință, cultură și vin! / Fuziune absolută, cu o capacitate fulminantă de a uimi simțurile și de a ne evoca trăirile! Bucătarul, asemeni unui compozitor de simfonii eterne, pictorul ca un gondoliér care traversează lumi multiple, știința ca temelie în cunoaștere, iar vinul, izvor infinit de transformare și elogiere a moștenirii culturale!

Xposing 7ARTS in Molecular Foo(d)sion, un eveniment progresist care vorbeste despre alchimie în geneza sufletului!

Pictura captivează prin viziunea și interpretarea artistică unică a unui gând, univers sau emoție, care, dezvăluite de artistul însuși, oferă grai viu texturilor și formelor! Preț de câteva clipe, într-un labirint de imagini, artistul Vlad Grigorescu va creea o nouă realitate, pe care tu o vei experimenta prin povestea tablourilor sale!

Utilizând știința gastronomiei moleculare ca mediu artistic, Sebastian Iordache va creea compoziții de arome și expresii abstracte, prin limbajul universal al gustului! Ne va conduce spre o experiență culinară imersivă, în care echilibrul dintre tehnicile inovatoare și gusturile contrastante va deveni pânza de tablou a bucătarului! Nu prin ulei sau acuarelă, dar prin sferificare, descompunere sau sous vide, pentru a crea mâncăruri unice și uimitoare:

`Aperitiv Mojito bule
`Spumă din supă de roșii
`Icre din spumant cu cremă de brânză afumată
`Gel de mango cu creveți confiați
`Icre de gin cu reducție de lime
`Cristale de pâine cu spumă de Jamón
`Perle nero di sepia cu aronia sponge cake
`Paste de piersică cu perle pe mozzarella
`Tiramisu descompus
`Ravioli de zmeură cu mărgele de mentă
`Sfere de Fetească Neagră cu ciocolată și chipsuri de portocală

Elemente unite prin armonie desăvârșită, completate prin noblețea celor 7ARTE ale vinului! Catalizator complex de expresivitate și savoare, exaltant de amintiri boeme și sursă de inspirație, vinul este o operă de artă vie! Precizie și nuanță, gravate în fiecare picătură!

`7ARTS Sauvignon Blanc baricat 2019
`7ARTS Fantezie 2022
`7ARTS Preludiu 2021
`7ARTS Endorphine 2020
`7ARTS Syrah 2018

* acestă ediție face parte din evenimentul duo-conceptual ~TRANZIȚII & EVOLUȚII~ / „capsule concept” de anticipare a tendițelor și explorarea modelelor de inovare în artă și gastronomia neconvențională!