PriveArtwine

Data: 14 februarie 2023

Pana la ora: 10:00 am

:

De la ora: 7:00 pm
Teatru, Fine Dining și Vin - ”Cerere în căsătorie” de Sf. Valentin

Teatru, Fine Dining și Vin – ”Cerere în căsătorie” de Sf. Valentin

Pret per persoana: 200lei

Rezervare la nr.: +40 (743)-144-160 sau +40 (740)-044-354

Ce poate fi mai frumos, de Ziua Îndrăgostiților, decât o ”Cerere în căsătorie”?! Într-un cadru de poveste, te invităm la o cină romantică, cu totul specială! Pe 14 februarie, poți oferi persoanei iubite o seară cu zâmbet, artă și gust bun!

Te întâmpinăm cu spumant și te conducem în sufragerie! De ce?! Pentru că acolo va avea loc “Cerere în căsătorie”, o piesă de teatru, într-un act de A.P. Cehov! Plină de ironie, umor, emoție, spectacolul va aduce în prim plan o întâmplare plină de amuzament: Lomov, emotiv și ipohondru își ia inima-n dinți și vine să ceară mâna frumoasei și temperamentalei sale vecine, Natalia!

Oare cine va câștiga supremația în marea luptă pentru dreptate, pământ și iubire? Într-o atmosferă destinsă, vă propunem să descoperiți ce valorează mai mult și ce aleg, în final, personajele noastre: onoarea, interesul, dragostea, puterea sau adevărul?

După piesa de teatru, te invităm în sala de degustare, pentru a experimenta gustul fin al brânzeturilor artizanale, al salumeriei spaniole și al preparatelor de fine dining din băcănia noastră gourmet! Toate acestea vor fi asociate cu vinuri atent alese de sommelier-ul nostru, pentru a vă completa perfect seara de Sf. Valentin!

*prețul biletului include piesa de teatru, vinul și gustarea premium gourmet
Locuri limitate