PriveArtwine

Data: 20 decembrie 2023

Pana la ora: 10:00 pm

:

De la ora: 7:00 pm

Seara Magiei de Crăciun

Pret per persoana: 140lei

Rezervare la nr.: +40 (740)-044-354

Miercuri, 20 decembrie, vă primim  cu brațele deschise, țuică fiartă și slănină cu ceapă, la o petrecere de Crăciun desprinsă din povești, unde vom sărbători frumusețea sărbătorilor de iarnă într-un cadru plin de căldură și prietenie.

În timpul acestei serate feerice, vă vom delecta cu aperitive festive și un vin fiert îmbietor, pentru a vă încălzi sufletele și a adăuga o notă aromată serii.

Sărbătorile de iarnă nu ar fi complete fără magia colindelor tradiționale! Sunteți invitați să formăm un cor festiv pentru a cânta împreună colindele preferate și pentru a împărtăși bucuria Crăciunului.

Vom împodobi bradul cu dorințele voastre pentru anul viitor, acompaniați de farmecul muzicii interbelice, interpretată de clasicii Lăutari de Mătase, și vom adăuga un strop de mister și bucurie surprizelor pregătite, fiecare dintre voi devenind ”Secret Santa” pentru cineva pe care, poate, o/îl vei întâlni pentru prima oară la petrecerea noastră!

Haideți să pășim împreună în magia sărbătorilor de iarnă și a bucuriei de a dărui din suflet, chiar și unei persoane complet necunoscute, care ar putea să-ți ofere o amintire frumoasă pe care să o povestești cu drag și peste ani!

„Adaugă un Plus” la surprizele serii prin a invita la rândul tău o/un prieten(ă), și vei beneficia de o reducere de 20% din prețul biletului!

*cadoul pentru Secret Santa, se recomandă a se încadra în suma de min 30 lei – max 50 lei

*aperitive festive: caltaboși, lebăr, tobă, mușchi afumat, brânzeturi, zacuscă, salată cu pește afumat, salată orientală, cozonac