PriveArtwine

Data: 27 iulie 2023

Pana la ora: 10:00 pm

:

De la ora: 7:00 pm

Reserve Gourmet Chef Burgers & Sparkling Wine

Pret per persoana: 130lei

Rezervare la nr.: +40 (740)-044-354

O idee culturală asociată cu arta culinară a mâncărurilor și băuturilor fine, …sau o altfel de haute cuisine!! Burgerii Reserve Gourmet, marca Prive ArtWine & Fromage, se caracterizează prin ingrediente rafinate (certificate DOP), o rețetă reinterpretată contrastant și o asociere echilibrată, menită să uimească printr-un rezultat cu profil de aromă robust și bogat, care încântă chiar și pe cel mai exigent cunoscător de burgeri!

Bucătarul nostru, Chef Sebastian Iordache, propune 4 rețete excepționale de burgeri reserve gourmet, pe care le vom asocia cu spumant, asemeni unei mese premium care solicită eleganță, artă și gusturi surprinzătoare! Efervescența vinului spumant, componența delicioasă a burgerilor și salinitatea cartofilor prăjiți se regăsesc într-un echilibru perfect, fără nicio putere de a copleși savoarea niciunuia dintre cele trei! Chef Sebastian va face un live-cooking show incendiar cu 4 propuneri inedite:

  1. Burger Coffee Bacon Jam (Black Angus, brânză Gruyère și Coffee Bacon Jam)
  2. Burger Champs-Élysées (Black Angus, nuci, brânză Bleu d’Auvergne și trufe)
  3. Burger Kahlo y Calderón (Black Angus, Jalapeños, brânză Gouda Jeune, ceapă caramelizată)
  4. Burger Garden Gourmet (fasole neagră și năut, avocado, Ciuperci Plop Aka și mayo din cartof dulce)

+ măiestria și ingredientele secrete ale bucătarului! *asocierea se face în mod senzațional și delicios cu chips aromatizați și spumant!

Eveniment emblematic marca Privé ArtWine & Fromage, din categoria ”definitely a must”!