PriveArtwine

Data: 29 iunie 2023

Pana la ora: 10:00 pm

:

De la ora: 7:00 pm

Maria Tănase ÎN.VIE! Degustare de vin Domeniul DRĂGAȘI, și concert in memoriam Maria Tănase! Gust și sunet cu poveste despre eternitate! SOLD OUT!

Pret per persoana: 200lei

Rezervare la nr.: +40 (740)-044-354

Din inima viei de pe malul Oltului, fascicole stroboscopice de lumină te lasă să ghicești profilul unui nobil cavaler…. Don Pelerin seduce prin caracterul său masculin remarcabil și îndrăzneala notelor sălbatice, hotărât să cucerească domenii și inimi!

Joi, 29 iunie, de la ora 19:00, Privé ArtWine & Fromage te invită la un eveniment de excepție! Domeniul Drăgași aduce povestea din sufletul colecțiilor de vinuri ARHON și PELERIN, prin însuși graiul fondatoarei Med Enescu! A cultivat șapte hectare de struguri și a făurit cu pricepere și dăruire vinuri cu însușiri seducătoare și caractere memorabile!

  1. Sauvignon Blanc Pelerin 2022 Limited Edition D.O.C. – C.M.D. Drăgășani
  2. Cuvée Blanc Pelerin 2022 Limited Edition D.O.C. – C.M.D. Drăgășani
  3. Rosé Pelerin 2022 Limited Edition D.O.C. – C.M.D. Drăgășani
  4. Don Pelerin Cabernet Franc 2016 Arhon D.O.C. – C.M.D. Dealurile Olteniei
  5. Don Pelerin Merlot Arhon 2016 D.O.C. – C.M.D. Dealurile Olteniei

Atingi desăvârșirea, guști pasiunea și asculți cu tremur pasărea măiastră a cântecului românesc! Astfel, actriţa Claudia Negroiu, intr-o interpretare excepțională, va reînvia amintirea uneia dintre cele mai mari valori ale neamului nostru, Maria Tănase!
*spectacol organizat cu sprijinul Syarela Arts

Domeniul Drăgași. Inspirație cu grație suavă! Maria Tănase. O poveste despre eternitate!

Adresă: str. Corbeni 32, București
Rezervare: 0740.044.354
Bilet acces 200 lei / pers
*prețul include 1 pahar spumant în deschidere, degustarea de vinuri Domeniul DRĂGAȘI, momentul artistic Maria Tănase, platouri cu specialitati tradiționale oltenesti, atestate de Ministerul Agricultorii ca produse tradiționale, asigurate de Prăvălia „La Olteni”