PriveArtwine

Data: 26 mai 2023

Pana la ora: 10:00 pm

:

De la ora: 7:00 pm

JELNA * AMPRENTA TRANSILVANIEI – degustare de 6 vinuri, ulei de măsline Byzantium și cântec romanesc

Pret per persoana: 160lei

Rezervare la nr.: 0740-044-354

Vineri, 26 mai, de la ora 19:00
Str. Corbeni 32 București
Privé ArtWine & Fromage te așteaptă la o ediție specială de degustare de vin, acompaniata de gustări premium gourmet, cântec de chitara și o degustare de ulei de măsline Byzantium by Darvari.
Crama artizanala Jelna ocrotește o poveste, o zona si un spirit viti-vinicol care a zacut adormit timp de mai multe secole. Podgoria Lechinţa este cunoscută încă din cele mai vechi timpuri, iar vinurile poarta amprenta soiului, solului, microclimatului, a viticultorului si vinificatorului , caracterizându-se prin: fructuozitate, prospeţime şi o aciditate ceva mai ridicată. Sunt vinuri fine şi cu o mare bogat ţie de arome tipice şi specifice soiului.
Le veti descoperi unicitatea alături de Yadira Padron, Jelna Regional Sales Manager. Yadira ne va dezvălui povestea celor 6 vinuri, propuse spre degustare:
1. Dealu Negru Sauvignon Blanc
2. Navicella alb
3. Navicella orange
4. Dealu Negru Pinot Noir Rose Wild Yeast
5. Dealu Negru Cabernet Sauvignon
6. Ice Wine 2020
Vinurile vor prinde și mai multa viață în pahar, în asociere cu brânzeturi și salumerie premium gourmet, pe ritm de cântec romanesc interpretat la voce și chitara de prof Alexandru Gabriel Nicolae.
Ca de obicei, nu lipsesc și surprizele din partea gazdelor! Între degustările de vin, va invitam sa va curatati papilele gustative cu Ulei de masline Extra Virgin Byzantium by DARVARI, sub îndrumarea lui Cornel Bucur, Sales Professional Darvari Garden.
Închidem seara, elegant și delicios, cu un desert lava cake asociat cu Jelna Ice Wine 2020, o simfonie de gusturi și arome de savignon blanc, muscat și pe val de ciocolata.
Save the Date! Locuri limitate!
Rezerva acum la 0740.044.354
Pret 160 lei / pers.