PriveArtwine

Data: 20 iulie 2023

Pana la ora: 10:00 pm

:

De la ora: 7:00 pm

GREEK Mezethes FEAST! Live Cooking & Greek Wine Stories cu Catalina si Vassilis

Pret per persoana: 190lei

Rezervare la nr.: +40 (740)-044-354

Grecia, un tărâm fascinant al legendelor eterne! Familie, dragoste, veselie, mâncare cu tradiție de neegalat și vinuri excepționale! Astfel deschidem GREEK Mezethes FEAST!, un eveniment autentic ce îmbină arta culinară grecească, cu povestile captivante despre cultura vinului!

Gazdele noastre Cătălina și Vassilis, te vor călăuzi în această experiență înconjurata de aromă, gust și armonie. Cătălina, te va încânta cu un live-cooking spectaculos, pregătind o varietate de “mezethes” delicioase, iar Vassilis te va introduce în lumea fascinantă a vinurilor grecești. Fiecare pahar de vin va fi însoțit de o poveste plină de farmec și cunoaștere, vei descoperi soiuri excepționale, arome unice și ți se va dezvălui modul în care pot fi asociate perfect cu mâncarea, aducând în armonie gusturile, aromele și experiența culinara!

🔹Te intampinam cu un spumant elegant si complex, cu arome distincte de coji de citrice, pere si liliac, Amalia Tselepos Estate, si continuam povestea serii cu:

🔹Assyrtiko 2022, Papagiannakos Winery, IWCS 90 puncte
-asociat cu KolokithoKeftedes, un ouzo meze cretan din dovlecel cu menta, busuioc și brânză feta

🔹White 2022, Ktima Biblia Chora, Decanter 91 puncte
– asociat cu Fava Santorini Beans cu ulei de măsline și dafin

🔹Malagousia 2022, Ktima Gerovassiliou, Decanter Panel Tasting 92 puncte, Mundus Vini Spring Tasting Gold, Berliner Wein Trophy Gold
– asociat cu salata greceasca cu brânză Anthotiro, pesto cu alune prăjite și piersica pe grătar

🔹Tomi Rose 2022, Troupis Winery, Decanter 89 puncte
– asociat cu Garides Saganaki, creveți sauté in ulei de masline, deglasati în ouzo, aromatizati cu ierburi proaspete si branza feta.. Pur si simplu irezistibil!

🔹Limniona 2021, Oenops Wines, Decanter 94 puncte
🔹Xinomavro Reserve Single Vineyard 2018, Alpha Estate, Parker 94 puncte, J. Robinson 18/20 puncte
– asociate cu Soutzoukakia Smyrneika, rețeta originara din Smyrni sau Izmirul modern de astazi, cu carne de vita și chimen, servit cu orez basmati aromatizat.

Fie că îți dorești să împărtășești o experiență unică în familie sau să creezi amintiri de neuitat alături de prieteni, acest eveniment va aduce magia și farmecul Greciei în inima ta! O seară deosebită te așteaptă, plină de clipe fascinante și conexiuni autentice, alături de Familia Ioannou și Privé ArtWine & Fromage!