PriveArtwine

Privé ArtWine & Fromage

La câțiva pași de Piața Universității, se află Cartierul Armenesc, o insulă de identitate a Bucureştiului. Armenii au ajuns în zona de sud a ţării în secolele XV-XVI, aceştia fiind în general negustori, meşteşugari sau comercianţi, creând în București o comunitate foarte prosperă. Cartierul păstrează și acum atmosfera acelor timpuri.

Casa noastră din strada Corbeni 32 este o surpriză pentru oricine ajunge în cartierul armenesc. Construită la final de secol 19, casa îmbină creativ elemente din clasicismul modern, cu prelungiri din eclectism și manifestări din stilul arhitectonic neoromânesc. Cu o fațadă hipnotizantă, am reușit să conservăm statuia zeiței Afrodita, vitraliile și ușile cu geamuri de cristal.

Interiorul, congruent cu stilul eclectic francez, te transportă direct în belle époque. Aici este Micul nostru Paris, Prive ArtWine & Fromage. O vizită în localul nostru îți va crea o experiență de neuitat, într-o atmosferă elegantă, rafinată, intimă și foarte prietenoasă.

Te așteptăm la noi

Localul, cu o capacitate de 20 de persoane, beneficiază de un concept complex, care îmbină armonios un winebar, o băcănie și o sală de degustare. Vei descoperi aici cele mai apreciate vinuri internaționale și cele mai fine brânzeturi artizanale franțuzești. Alături de acestea, vei putea încerca și alte delicatese gourmet, precum salumerie spaniolă, terrine și foie gras. Evenimentele noastre tematice de degustare, devenite o tradiție a locului, te vor surprinde de fiecare dată prin vinurile și preparatele selecționate.

Te întâmpinăm cu eleganță de marți până sâmbătă, între orele 14 :00 – 22 :00. Duminică avem program ”soirée entre amis” între orele 18 :00 – 22 :00.

„Locația superbă, atmosfera relaxată, echipa foarte amabilă, Costi Alina și Emil ne oferă o seară de repetat! Brânzeturi artizanale potrivite perfect cu selecția de vinuri.”

Serban Chinole

Google Local Guide

Great place to taste the real French Fromage, paried with the perfect glass of wine. You will see here that not only you will come-back, but you will meet great people. Congratulations guys!

Catalin HR

Google Local Guide

Locație selectă, rafinament și bun gust în ceea ce privește designul interior care este în armonie perfectă cu vinurile și brânzeturile de calitate.

Anca Popa

Recomandare Facebook